Bugár Béla szerint az ellenzéki képviselőknek a legkönnyebb, ugyanis – véleménye szerint – elég, ha kellő bizonyítékok hiányában ítélkeznek, és mindenkit megvádolnak.

 

A Most-Híd nem ért egyet az ellenzék politikájával

 

A Most-Hídnak az az elhatározása, melynek alapján kormánykoalícióba lépett a Smerrel és az SNS-szel, Bugár szerint helyes lépés volt.

 

 hirdetes_810x300  

 „Meg vagyok győződve arról, hogy ez volt az egyedüli lehetséges  lépés ahhoz, hogy az ország számára biztosítsuk a stabilitást és a továbbhaladás lehetőségét. Valamilyen módon „áldozatot” hoztunk Szlovákiáért”

 

mondta Bugár Béla, majd hozzátette, hogy a másik megoldás az idő előtti választás lett volna, de az Szlovákia számára semmiképpen sem tett volna jót.

 

Bugár Béla szerint az ellenzéki képviselőknek a legkönnyebb, ugyanis – véleménye szerint – elég, ha kellő bizonyítékok hiányában ítélkeznek, és mindenkit megvádolnak. Felelősség nélkül minden sokkal könnyebb  – állítja Bugár, aki az ellenzéki pártokból távozó képviselőkre is utalt.

 

Az ellenzék jelenlegi politikájával a Most-Híd nem ért egyet. Bugár hangsúlyozta, hogy pártja számára az a fontos, hogy a jogállam, a régiók fejlesztése valamint a kisebbségek jogainak védelmében megoldásokkal szolgáljanak.

 

Forrás: aktuality.sk

Nyitókép: DenníkN

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!