Új könyv vezeti az Amazon sikerlistáját. Az üres oldalakkal teli könyv címe: Miért válasszuk a demokratákat. A könyvnek van tartalomjegyzéke, fejezetcímei, a végén a felhasznált irodalom is fel van tüntetve, az oldalak azonban üresek.

 

A világ legnagyobb internetes áruházaként nyilvántartott Amazon.com bestseller-listáján jelenleg a konzervatív Michael J. Knowles február elején megjelent kötete, a Miért szavazzunk a demokratákra? áll az élen.

 

A 266 oldalas könyv közvetve kifigurázza a Demokrata Pártot. Szerzője a Fox News televíziós csatornának elmondta, hogy amikor megnézte a demokraták múltját, és az okokat, miért kellene rájuk szavazni, arra gondolt, hogy „jobb lesz, ha az összes oldal üresen marad „.

 

 hirdetes_300x300  

Knowles, aki a Daily Wire portál szerkesztője, azt mondja, hogy a könyv nagy előnye, hogy 15-20 másodperc alatt elolvasható.

 

 

Az Amazonon nyolc dollárért beszerezhető könyv péntek óta vezeti az eladási mutatók alapján a sikerlistát.

 

Kép: demokrata.hu

 

A könyv ajánlójában a következőket olvashatjuk:

 

“Minden idők legalaposabb kutatásain alapuló és legkövetkezetesebb érveket felsorakoztató demokrata párti védőbeszéde, a ‘Miért szavazzunk a demokratákra? – A mindenre kiterjedő kalauz’ egy olyan politikai értekezés, amely biztosan kiállja majd az idő próbáját. Minden, a politika iránt érdeklődő ember dohányzóasztalának elengedhetetlen darabja.
‘Alapos’, jellemezte Ben Shapiro, országosan ismert publicista és New York Times bestseller író”

 

Az Amazon.com oldalon a könyvre eddig több, mint 1500 értékelés érkezett, és a mű eddig erős 4 és feles osztályzatot érdemelt ki.

 

Februárban egy Trumppal kapcsolatos hasonló könyv is megjelent: Why Trump Deserves Your Trust, Respect and Admiration (Miért érdemli meg Trump a bizalmat, tiszteletet és csodálatot), szintén üres oldalakkal. A listára viszont nem sikerült felkerülnie.

 

denníkN/demokrata.hu

 

Nyitókép: DenníkN

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!