Mivel március 31-ig, az adóbevallások leadásának utolsó határidejéig már csak pár nap van hátra, az adóhivatalok országszerte meghosszabbított nyitvatartással dolgoznak.

 

A Pénzügyi Főigazgatóság honlapján megjelent információk szerint ezen a héten a következőképpen tartanak nyitva az adóhivatalok, hogy fogadják az adóbevallásokat leadó ügyfeleket:

 

2017 március 27-28: 8:00 – 17:00

2017 március 29-30: 8:00 – 18:00

2017 március 30: 8:00 – 19:00

 

Idén is lesz lehetőség arra, hogy olyan helyszíneken is leadjuk az adóbevallásokat, ahol egyébként nincs adóhivatal. Az ilyen helyszínek és a leadás lehetséges időpontjainak listája a következő oldalra kattintva érhető el.

 hirdetes_300x300  

 

Az adófizetők lehető legnagyobb kényelme érdekében idén kipróbálásra kerül az ún. ‘drive-in’ leadás is. A kezdeményezés lényege, hogy az egyes adóhivatalok épülete előtt a hivatal kirendelt autójánál is le lehet adni az adóbevallásokat, méghozzá anélkül, hogy akár ki kellene szállnunk autónkból.

 

Amennyiben a Pénzügyi Főigazgatóság sikeresnek könyveli el az adóbevallások átvételének ezen módját, úgy a jövőben rendszeresítetten is bevezetésre kerül. Idén a ‘drive-in’ leadást Pozsonyban a Ševčenkova utcán tesztelik, ahol egyébként nehézkes lenne a parkolás megoldása.

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: atlas.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!