Az MTVA és a Duna Televízió Zrt., valamint a Hagyományok Háza újra meghirdeti a Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutató versenyt.

 

A jelentkezők a jelentkezés során négy kategória közül választhatnak: énekes szólisták és énekegyüttesek; hangszeres szólisták, zenekarok és hangszeregyüttesek; táncos szólisták és táncospárok, valamint néptáncegyüttesek.

 

A vetélkedőre a pályázók 2017. május 10. éjfélig jelentkezhetnek a Hagyományok Háza honlapjáról (www.hagyomanyokhaza.hu) és a www.folszallottapava.hu oldalról elérhető on-line regisztrációs űrlap kitöltésével, valamint a pályázati anyag (hang- vagy videófelvétel, továbbá fényképek) mellékelt csatolásával.

 

 hirdetes_300x300  

A továbbjutott versenyzők területi válogatókon, színpadi produkciók keretében mutatják be versenyszámaikat. A területi válogatókra a következő régiókban kerül sor: Észak-Dunántúl, Dél-Dunántúl, Dél-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Magyarország, Közép-Erdély, Székelyföld.

 

A területi válogatókról továbbjutó versenyzők a televízió által 2017. novembere és decembere folyamán teljes terjedelemben sugárzott fordulókban (négy elődöntő, két középdöntő, döntő) kapnak megmutatkozási lehetőséget.  A televíziós fordulókba bekerülő versenyzők felkészülését az adásokat megelőző kéthónapos időszakban a Hagyományok Háza és az MTVA által delegált felkészítő mesterek segítik.

 

További információk: mediaklikk.hu

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!