Donald Trump szerint „nincs értelme” annak, hogy értékeljék elnökségének első száz napját.

 

Trump soha nem élvezett jóindulatot a közvéleményben

 

Trump szerint az első száz nap „mesterségesen felállított korlát”. Szavai szerint nincs sok értelme értékelni elnöksége első száz napját. Ez egy teljesen másfajta elnökség, mint a korábbiak – tette hozzá.

 

 hirdetes_300x300  

A hírügynökség értékelése szerint Trump, aki az eddigi politikával történő szakítással kampányolt, közvetve elismerte, hogy a változás Washingtonban mégsem valósítható meg gyorsan. Annak jelét adta, hogy érzi a hivatal súlyát – fogalmazott az AP.

 

Álláspontja szerint Donald Trump meg sem próbálta azt, amit a korábbi elnökök, nevezetesen, hogy építsen a megválasztás utáni politikai tőkére és a közvélemény jóakaratára, ami általában az újonnan megválasztott elnököket övezi. Trumpnak valójában soha nem volt a választáshoz kapcsolódó politika tőkéje, és soha nem élvezett jóindulatot a közvéleményben sem.

 

Az interjúban elnöksége nagy sikereként említette Trump az Iszlám Állam terrorszervezet elleni stratégiáját. Megismételte, hogy átalakítja az adórendszert, s ezzel a „valaha volt legnagyobb adócsökkentést” helyezte kilátásba.

 

MTI

Nyitókép: CNN

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!