Ladislav Bašternák – ez a név az utóbbi időben mindenkinek ismerősen cseng a fülében. Bašternák nevéhez az adócsaláson és a Kaliňákkal közös gyanús üzleteken kívül a Bonaparte lakókomplexum fűződik, melyben Robert Fico miniszterelnök is lakik.

 

Az autoforum.cz portálon olyan információ jelent meg, miszerint a Szlovákiában két példányban megtalálható Bugatti Veyron egyikét egy pozsonyi autókereskedésben 999 ezer euróért árulják. Mindez még nem is számít nagy különlegességnek mindaddig, amíg ki nem derül, hogy az autót visszatekert kilométerórával kínálják eladásra.

 

Azt kérdezitek, hogy ki az, aki egymillió eurós autón visszatekeri a kilométereket? Ilyen ember is létezik, bár nem kizárt a műszaki hiba sem.

 

 hirdetes_300x300  

A Veyron első műszaki ellenőrzése (STK) 2013. január 11-én volt, míg a másik 2015. április 27-én. Ebből logikusan következtethetünk arra, hogy egy megadott időszakban az autót műszaki ellenőrzés nélkül használták. Ezalatt a két év alatt „csupán” 87 kilométert vezettek le az autón, sőt, év közben az autó még meg is fiatalodott, hiszen 2013-tól az eredeti 26 ezer kilométerből 2015-re 10 ezer kilométerrel kevesebb lett.

 

Forrás: HNonline.sk

Nyitókép: autoforum.cz

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!