Több mint 100 ezer ügyfelének ígér kárpótlást az O2, miután két napra leállt a Roaming szolgáltatás – vagyis az O2 ügyfelei nem tudtak külföldre hívni, sem onnan hívást fogadni.

 

A mobilszolgáltató ezért elhatározta, hogy minden, a roaming szünetelése idején külföldön lévő ügyfelének „arányos mértékű” kárpótlást kínál fel -attól függetlenül, hogy szándékában állt-e használni a roamingot, vagy sem. Ez a cég közleménye szerint azt jelenti, hogy a 48 órányi kiesésért cserébe a következő számla alacsonyabb lesz. a jóváírás nagyságát az előző havi számla, feltöltő kártyások esetében az előző havi fogyasztás alapján határozzák meg, ez utóbbiak plusz kredit formájában kapják meg a kompenzációt.

 

Az összeg konkrét nagyságáról a jogosult O2-s ügyfelek SMS-ben értesülnek a mai nap folyamán.

 

 hirdetes_300x300  

A mobil szolgáltató, úgy látszik attól fél, hogy meginog a fogyasztói bizalom irányába, ezért a kárpótlást további bónuszokkal fejeli meg: attól függően, hogy az ügyfél milyen csomagra fizetett elő, akár 1 gigabájtnyi plusz adatforgalmat kínál fel, azok számára pedig, akik csomagja nem tartalmaz adatforgalmat, ajándékba kapnak 100 MB-nyi böngészést. Erről a következő napokban értesítik az érintetteket szombattól (június 3.) kezdődően.

 

Az O2 roamingszolgáltatása egy szoftverhiba miatt állt le, ami a szolgáltatás beszállítójánál, a CETIN vállalatnál keletkezett.

 

Hnonline.sk

Nyitókép: HNonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!