Nem igazolódott a német rendőrség gyanúja a terrorveszélyről a péntek este megszakított németországi Rock am Ring szabadtéri fesztiválon, amely szombat kora délutántól folytatódhat Nürburgringben – jelentették be a szervezők.

 

A fesztivál egész területének alapos átvizsgálása után a gyanú a terrorveszélyről nem igazolódott be” – írták a rendezvény Facebook-oldalán a szervezők, és közölték, hogy a rendőrség szabad utat adott a koncertek folytatódásának.

 

Péntek este terrorfenyegetés miatt megszakították az aznap kezdődött németországi Rock am Ring szabadtéri fesztivált. Az ország nyugati részén, Bonn térségében fekvő Nürburgring autóverseny-pályán rendezett zenei fesztivál szervezői közleményükben arról tájékoztattak, hogy a rendőrség elővigyázatosságból rendelte el a rendezvény megszakítását, és átkutatja a helyszínt, ahol jelenleg is mintegy hatvanezer koncertező tartózkodik.

 

 hirdetes_300x300  

Sajtóértesülések szerint később előállítottak két embert, a fesztivál alvállalkozóit, aki állítólag egy gyanús tárgyat csempésztek be a rendezvényre.

 

Forrás: sme.sk/teraz.sk

Nyitókép: TASR/AP

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!