Ján Foltán, a család jogi képviselője sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a volt képviselő vizeletében emberi érzékelést, reakciót és finommotorikát befolyásoló szert találtak. Olyan anyagról van szó, amelynek egy emberi testben – normális körülmények közt – nincs helye. Ennek ellenére Gaulieder testében nagy mennyiségben találtak ilyen szert.

 

Azt, hogy ez a szer milyen módon és mekkora mennyiségben juthatott Gaulieder testébe, csupán a teljes boncolási eredményekkel együtt ismertetik.

 

Gauliedert március 24-éről 25-re virradó éjszaka Vágtornóc közelében ismeretlen körülmények között halálra gázolt egy tehervonat.

 

 hirdetes_300x300  

Az öngyilkosság egyelőre kizárt

 

Gaulieder március 24-én, pénteken édesapja sírjához látogatott el Vágtornócra. Délután fél három körül felhívta barátját, miszerint gond van az autójával, nem nyílik az ajtó. Megkérte, ha délután három óráig nem jelentkezik, jöjjön érte. A barátja hívta, de Gaulieder nem jelentkezett. Az autóját megtalálták, őt viszont hiába keresték. Néhány óra múlva, szombaton a kora reggeli órákban elütötte egy vonat.

 

Akik a volt képviselőt ismerték, nem hiszik, hogy öngyilkosságot követett volna el.

 

Forrás: teraz.sk/aktuality.sk

Nyitókép: YouYutbe

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!