Robert Fico kormányfő az elkövetkezendő időszakban nem költözik ki a Bonaparte lakókomplexumból. A lakást attól a Ladislav Bašternáktól bérli, akit adócsalással vádolnak.

 

Ficótól a Rádio Expres Braňo Závodský élőben című vitaműsorában azt kérdezték, hogy mikor szándékozik kiköltözni a lakásából, amire Fico azt válaszolta: “Majd akkor, ha találok egy jó lakást”.

 

 „52 éves vagyok, így egy olyan lakást szeretnék magamnak keríteni, ami életem végéig jó lesz. Ezért kérem, hogy hagyjatok nekem időt. Megtalálom én a megfelelő lakást. Úgyis én fizetem a saját lakásomat”

 

– jelentette ki Fico, majd hozzátette, hogy a lakást a feleségével együtt fizetik.

 hirdetes_810x300  

 

A kormányfő már 2012-ben azt állította, hogy a Bašternák lakókomplexumában bérelt lakás csupán ideiglenes megoldásnak számít, majd nyilvánosságra hozta a felesége bevételét, hogy bizonyítsa, a neje keresetének köszönhetően engedhetik meg azt, hogy havonta 3 ezer eurós bérleti díjat fizessenek.

 

 „Ha jön egy jó ajánlat azzal kapcsolatban, hogy hol éljek életem végéig, akkor elfogadom”.

 

„Szeretnék egy új lakhelyet találni, úgyhogy keresem a megoldást. Ha Önök lakást vásárolnak, azt egy nap alatt megveszik? Akkor legyenek szívesek, és adjanak egy kis időt“

 

– tette hozzá.

 

Forrás: aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!