Megtelt a Hajós Alfréd Uszoda a magyar-olasz vízilabda rangadó alkalmából. Óriási hangulat fogadta a vízilabdázókat. A Magyarország-Olaszország találkozók mindig izgalmasak és feszültséggel teliek – most sem történt ez másként.

 

A találkozó első gólját az olaszok jegyezték, a magyar csapat végig gólhátrányban játszott az első negyedben, melynek a végére sikerült egyenlíteni: 4:4.

 

A második negyedben aztán sikerült átvenni a vezetést. A negyedet a magyarok hozták 2:1-re. Eléggé forró volt a hangulat a játékvezetői döntések miatt is, az olaszok hozták formájukat, durván oda-oda rúgtak-csaptak a magyaroknak – szerencsére azért a mieink sem hagyták magukat.

 

 hirdetes_810x300  
Forrás: facebook.com/waterpolo.hu

 

A harmadik negyed egyértelműen az olaszoké volt, 1:3-ra hozták a harmadik 8 percet. Többször is vitatható bírói ítélet vagy annak hiánya jellemezte a mérkőzést. Az utolsó negyed felénél már két gólos hátrányban játszottak a magyarok, majd két perc alatt két gólt jegyzett Vámos, amivel egyenlített. Nagy Viktor óriási bravúrokkal védte kapuját. Bár az utolsó negyedet a magyarok hozták, az eredmény döntetlen lett. Hatalmas küzdelemben ikszeltek a magyarok.

 

Magyarország – Olaszország 9:9 (4:4, 2:1, 1:3, 2:1)

Gólszerzők: Varga D. 3, Vámos 3, Hárai, Zalánki, Manhercz | Renzuto 3, di Fulvio 2, Nora, Bodegas, Presciutti, Mirarchi

 

Märcz Tamás védencei legközelebb pénteken mérkőznek meg a B-csoport 3. fordulójában a franciákkal.

 

Körkép.sk

Nyitókép: facebook.com/waterpolo.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!