A portugálok elleni, szeptember 3-i vb-selejtezőre a jegyek árusítása július 30-án (vasárnap) délelőtt kezdődött meg a Szurkolói Klub tagjai számára, és mintegy 3 és fél óra alatt el is fogytak az első körben piacra kerülő belépők.

 

A jegyárusítás hétfőn 10.00 órakor indult újra, ekkor a rendelkezésre álló mintegy 6000 jegyet már korlátozás nélkül vásárolhatták meg a szurkolók, interneten és személyesen egyaránt. A belépők négy óra alatt gazdára találtak, kora délutánra teljesen megteltek a nézőtéri helyek, késő délutánra pedig a VIP-jegyeket is megvásárolták a szurkolók.

 

A magyar válogatott augusztus 31-én (20.45) Lettországot, szeptember 3-án (20.45) Portugáliát fogadja világbajnoki selejtező mérkőzésen a Groupama Arénában. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége júniusi ülésén arról határozott, hogy a válogatott hátralévő három vb-selejtező mérkőzésére egységesen 1000 forintért vásárolhatnak nézőtéri jegyeket a szurkolók.

 

 hirdetes_810x300  

A lettek elleni, augusztus 31-i találkozóra a héten indul az értékesítés: a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-től vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től juthatnak hozzá belépőikhez.

 

mlsz.hu
Nyitókép: mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!