Megszakadt Marco Rossi győzelmi sorozata, a Fortuna Liga 3. fordulójában a DAC 1:1-es döntetlent játszott a Rózsahegy ellen.

 

A sárga-kékek már az 5. percben megszerezték a vezetést, miután Pačindát buktatták a 16-oson belül. A megítélt büntetőt Davis értékesítette. Harcos játékot mutatott mindkét fél. A DAC játékában végig benne volt a 2. gól de a 61. percben Kochan erős beadása Šatkáról szerencsétlenül Patrik Macej kapujába pattant. Ezzel az öngóllal egyenlített a Rózsahegy.

 

A DAC addigi harcos játéka hosszú percekre meg ia akadt. A meccs vége felé hiába voltak hazai helyzetek, a legnagyobb Čmelík előtt, gólt már nem sikerült rúgni, így maradtvaz 1:1-es végeredmény.

 

 hirdetes_810x300  

A jó hír, hogy a csapat továbbra is veretlen hazai pályán. Szerdán Pozsonyivánka ellen lépnek pályára a Slovnaft Cup-ban, hétvégén pedig Pozsonyban szurkolhatunk a Slovan elleni derbin.

 

Lukáš Čmelík a mérkőzés után:

 

Csalódott vagyok a döntetlen miatt. Közelebb álltunk a győzelemhez. Sajnálom hogy a lövésem nem ment be. Továbbra is ott vagyunk a tabella elején, megyünk tovább. Köszönöm a közönségnek a remek hangulatot, ez a legjobb kulissza, mely előtt karrierem során eddig fociztam.

 

 

Lemaradt a mérkőzésről? Olvassa vissza élő közvetítésünket:

Rangadó Dunaszerdahelyen: DAC – Rózsahegy 1:1 (képek, videók)

 

Körkép.sk

Nyitókép: Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!