A Smer-SD, a Most-Híd és az SNS közösen indulnak a megyei választásokon Nyitra megyében. Közös megyeelnök-jelöltként a jelenlegi elnököt, Milan Belicát támogatják.

 

Tibor Glenda, az Smer Nyitra megyei elnöke arról számolt be, hogy az együttműködési megállapodás az SNS Nyitra megyei elnökével, Miloslav Horkával és a Most-Híd megyei főnökével, Bastrnák Tiborral tartott mai közös tanácskozáson született meg.

 

A koalíció közös megyeelnök-jelöltként a jelenlegi elnököt, Milan Belicát támogatja. „Egyúttal a három politikai párt, a Smer-SD, az SNS és a Most-Híd megyei elnökei a megyei választások kapcsán közös jelöltlistáról állapodott meg“ – nyilatkozta Glenda.

 

 hirdetes_810x300  

Közös koalíciót jelzett a megyei választások kapcsán augusztus közepén 6 jobboldali párt, az SaS, az OĽaNO, a KDH, a NOVA, az Esély (Šanca) és a Polgári Konzervatív Párt (OKS), közös elnökjelöltjük Ján Greššo.

 

Az MKP elnökjelöltje a párt egyik országos alelnöke, Farkas Iván. Az őszi választások során Nyitra megye elnöki posztjáért ringbe száll még Peter Oremus és Renáta Kolenčíková független jelölt is. Az ĽSNS megyefőnök-jelöltje Milan Uhrík.

 

Forrás: HNonline.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!