Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette kezdőcsapatát a 20.45-kor kezdődő Lettország elleni világbajnoki selejtezőre. A mieinknél egy változás van az előzetesen várt tizenegyhez képest, Elek Ákos helyett a Videoton középpályása, Pátkai Máté lesz ott a pályán az első sípszótól.

 

VB-SELEJTEZŐ
EURÓPAI ZÓNA

B-CSOPORT
, 7. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–LETTORSZÁG 
Budapest, Groupama Aréna, 20.45 (Tv: M4 Sport – élőben az NSO-n). V: Jevhen Aranovszkij (ukrán)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Bese, Guzmics, Kádár, Korhut – Nagy Á., Pátkai – Varga R., Stieber Z., Dzsudzsák – Szalai Á. Szövetségi kapitány: Bernd Storck
LETTORSZÁG: 
Vanins – Solovjovs, Maksimenko, Gorkss, Kolesovs, Freimanis – Kazacoks, Vardanjans, Indrans – D. Ikaunieks, Sabala. Szövetségi kapitány: Aleksandrs Starkovs

 

Az andorrai kudarc után elsőként ma este a lettek ellen lesz lehetősége a javításra Bernd Storck szövetségi kapitány csapatának. A német szakvezető ígérete szerint együttesének nemcsak a három pont begyűjtése a célja, hanem gólokkal szeretné feledtetni a drukkerekkel a pireneusi miniállamban elszenvedett egygólos vereséget.

 

A hat forduló után hét ponttal a harmadik helyen álló magyarok egy esetleges győzelemmel nagy lépést tennének a pozíció bebiztosítása felé, ugyanis a két pont hátránnyal negyedik feröeriek az Európa-bajnok Portugália vendégei lesznek, míg a négypontos andorraiak a csoportot százszázalékos teljesítménnyel vezető svájciakhoz látogatnak.

 hirdetes_810x300  

 

nso.hu / origo.hu 
kép: MLSZ

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!