Miroslav Beblavý független parlamenti képviselő sajátos módon próbált segíteni az SNS-nek, hogy megtalálja a megfelelő embert az Oktatásügyi Minisztérium élére. Szlovákia legtöbb álláshirdetését tartalmazó oldalára feltöltött egy állásajánlatot az oktatásügyi miniszter posztjára.

 

Beblavý a facebookon azt írta, hogy a meghirdetett pozíció betöltésének egyik feltétele, hogy legalább egy évig hivatalban kell maradni.

 

A részletek kitöltésénél a független képviselő nem spórolt a humorral. A felkínált fizetés kategóriába például azt írta: „miniszteri szabványbér (plusz provízió)”.

 

 hirdetes_810x300  

Az elvégzendő feladatok között sok egyéb mellett a „védelmi gyakorlatok szervezése”, a „megfelelő betűtípus használatának ellenőrzése”, a sorgyártás és az oktatás kapcsolatának kutatása szerepel.

 

A másodlagos feladatok között a pénz áramlásának felügyelete és a szerződések elolvasás és kérdésfelvetés nélküli aláírása olvasható.

 

Nem sokkal a pozíció közzététele után a Profesia.sk eltüntetette a hirdetést, azzal indokolva, hogy nem engedi, hogy belerángassák a nagypolitikába.

 

Forrás: HNonline.sk

 

HNonline.sk

Nyitókép: aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!