A Ryanair ír „fapados” légitársaság az elkövetkezendő hat hétben naponta több járatát is törölni fogja. A légitársaság weboldalán közölt információk szerint ezzel az intézkedéssel szeretnék a járataik pontosságát növelni, melyek száma szeptember első hetében 80 százalékkal csökkentek.

 

A Ryanair pénteken többek között a Leedsből Pozsonyba induló járatát is törölte. Szombaton egyelőre egyetlen olyan járatot sem töröltek, amely érintené a pozsonyi repteret. Az elkövetkezendő napok törölt járatainak listáját a Ryanair egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

 

A járatok pontosságának jelentős romlásához a férőhellyel kapcsolatos problémák, a diszpécserek sztrájkja, a rossz időjárás, valamint a pilóták és a személyzet szabadságolása is hozzájárult.

 

 hirdetes_810x300  

A járataikat törlő utasokat a légitársaság közvetlenül fogja informálni, emellett pedig egy másik foglalást vagy a pénz visszatérítését lehetőségét is felkínálja majd.

 

A Ryanair a járatok 2 százalékának törlésével elegendő tartalék férőhelyet szeretne biztosítani. Az elkövetkezendő másfél hónapban a Ryanair naponta 40–50 járatot fog törölni.

 

Forrás: sme.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!