Mini rovatunkban időről időre beharangozzuk a másnapi Körkép érdekesebb témáit. Holnap, szeptember 17-én is több érdekes témával jelentkezünk a Körképen.

 

Naszvad lovasa remek hajrával elődöntőbe jutott a Nemzeti Vágtán. A futamot holnap rendezik. P. Vonyik Erzsébet és Polák Zsóka ma a helyszínen követték végig az eseményeket. Nyilatkozatok, fotók a felvidéki érdekeltségű futamokról és sok más érdekesség már holnap délelőtti cikkünkben.

 

Holnap Aranyosmarótra látogat a nem túl jó formában levő DAC. Mérkőzés előtti beharangozó cikkünkben szokás szerint összefoglaljuk a csapattal kapcsolatos legfontosabb történéseket. A Körkép.sk kamerája ezúttal is ott lesz a mérkőzésen, már csak ezért is érdekes lesz követni honlapunkat és Fb-oldalunkat.

 

 hirdetes_300x300  

„Így vált a földművelő Felvidékből száz év alatt iparosodott Szlovákia” – Amikor 1918-ban létrejött az első csehszlovák állam, a lakosság két harmada élt mezőgazdaságból és csak 15 százalékuk élt városban. Mára a mezőgazdaságban dolgozók aránya alig 3 százalék, és a szlovákiai mezőgazdasági termelés versenyképtelen a jóval nagyobb mértékben támogatott nyugati államok agrárszektorhoz képest. Komjáthy Lóránt összefoglalója elgondolkodtató összefüggésekre mutat rá.

 

A Reformáció 500. évfordulója alkalmából faragott emléktáblát helyeztek el a szapi református templomban. Komjáthy Petőcz Andrea képriporttal jelentkezik az eseményről

 

Ismét ötletesen szókimondóak az Arc plakátjai Budapesten – a szombatra ígért írásunk Polák Zsóka képgalériájával vasárnap lesz olvasható.

 

A kormány adókötelessé teszi a szerződésen alapuló alkalmi jövedelmet. Szanyó Bence részletesen összefoglalja az ezzel kapcsolatos tudnivalókat.

 

Emellett természetesen a megszokott friss hírekkel, szemlékkel, színes összefoglalókról sem feledkezünk meg.

 

Várunk minden Körkép.sk olvasót vasárnap, szeptember 16-én is.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!