Mini rovatunkban időről időre beharangozzuk a másnapi Körkép érdekesebb témáit. Holnap, szeptember 27-én is több érdekes témával jelentkezünk a Körképen.

 

A Most-Híd kormányidőszakaiban eurószázezrekkel vastagon kitömött Paraméter portál ügyvezető igazgatójának, Barak Bálintnak egyszemélyes kft-jétől rendelte meg Bugár Béla pártja a piszkos munkát. Azt a hazugságokkal teli lejárató újságot, mellyel a Most-Híd megyefőnök-jelöltje, Rigó Konrád kampányol. Berényi József Nagyszombat megye elmúlt négy évi eredményeiről szóló keddi sajtótájékoztatóján ízekre szedte a mocskolódásokkal, rágalmazásokkal és hazugságokkal teli kiadványt. A Körkép ott járt,  P. Vonyik Erzsébet és Király Zsolt számol be az elhangzottakról.

 

Király Zsolt az Új Szó aktuális olvasottsági mutatóit veszi górcső alá, mint ahogy egy érdekes Fidesz-sajtóhoz közeli összefonódására is rámutat.

 

 hirdetes_810x300  

Miről ír a külföldi sajtó Szlovákiával kapcsolatban? Komjáthy Lóránt szokásos heti összefoglalójában röviden bemutatja a legérdekesebb, velünk foglalkozó cikkeket a világsajtóból.

 

Bitcoin. Egy új fizetőeszköz, melyre egyre népszerűbb, ugyanakkor a bankvilág retteg tőle és megszüntetné. Szemlénkben bővebben is szólunk a témáról.

 

Dr. Hamar Judit  gyermekorvos a budapesti Bethesda gyermekkórházból  az anyák szerepéről beszélt gyerekeik betegsége alatt. Mit hogyan csináljunk? Mik a leggyakoribb túlkapások? Az ipolysági előadás részleteiről Dian Csaba számol be nekünk.

 

Kupameccset játszik a DAC. A Körkép természetesen ott lesz és tudósít is a találkozóról.

 

Emellett természetesen a megszokott friss hírekkel, szemlékkel, színes összefoglalókról sem feledkezünk meg.

 

Várunk minden Körkép.sk olvasót szerdán, szeptember 27-én is.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.