Milan Mazurek parlamenti képviselő édesapja már nem tagja Marian Kotleba mozgalmának – írta idősebb Milan Mazurek a legnagyobb közösségi oldalon.

 

„Én már nyár óta nem vagyok az ĽSNS-ben, akkor több  olyan nagyszerű emberrel együtt eltávolítottak, akik nagy mértékben hozzájárultak az ĽSNS sikeréhez a parlamenti választásokon.” Szerinte a vezetés áthidalhatatlan egója miatt kellett távozniuk, ugyanis nem tudnak elfogadni más véleményt. Mazurek édesapja szerint az emberek a regionális választáson tükröt mutattak Kotlebáéknak.

 

 

Állítja, idáig senki nem magyarázta el neki hivatalosan, miért nem tagja a pártnak és a nevét sem tudja annak, hogy ki döntött erről.  Elbocsájtásáról nem szeretett volna a választások előtt beszélni, ugyanis nem akart még jobban ártani a pártnak.

 hirdetes_300x300  

 

„Azok, akik a kihajigálási hangulat elől védve voltak és csak egy kicsit is hallgattak rá, megerősíthetik, hogy felhívtam a figyelmet arra, hogy ha az alapító tagok kidobálására kerül sor a pártban csupán paranoid képzetek és kitalált bizonyítékok alapján, akkor ez egy totális vereség lesz, ami sajnos beigazolódott” – állítja az idősebb Mazurek.

 

 SME
kép:  dennikn.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!