A november 30-ai út a Ryanair ír légitársaság Pozsonyból Londonba tartó járatának útja váratlanul ért véget az utasok számára. Mielőtt a gép landolt volna a stanstedi reptéren, az egyik utas azt kiabálta, hogy bomba van a fedélzeten.

 

Hisztérikus volt, a légiutas-kísérő is alig tudta elcsendesíteni” – mesélte az egyik szemtanú az Aktuality.sk-nak.

 

A fedélzeten utazó szemtanú szerint a férfi társaival együtt az egész út során alkoholt fogyasztott. „Amikor a férfi elszundított, a többiek valószínűleg meg akarták viccelni, és azt súgták a fülébe, hogy bomba van a gépen. Erre felriadt, és pánikolva azt kezdte el kiabálni, hogy bomba van a gépen” – meséli a szemtanú.

 

 hirdetes_810x300  

Az incidenst a Ryanair is megerősítette. „Röviddel a Stansted reptéren történő landolás előtt a Pozsonyból Londonba tartó fedélzeti személyzet rendőrségi segítséget kért. Még azelőtt, hogy a repülőgép újra üzembe helyezték volna, két férfit letartóztattak” – mondta a Ryanair kommunikációs osztályának egyik munkatársa.

 

A gépet a reptér legfélreesőbb részén állították meg. A rendőrség körülbelül egy óra múlva érkezett meg a gép fedélzetére, majd az illetékes férfit a társaival együtt magukkal vitte.

 

Forrás: Aktuality.sk

Nyitókép: shutterstock.com

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!