Ha valaki Donald Trumppal töltené az idei szilvesztert, annak az eddigieknél mélyebben kell a zsebébe nyúlnia. Hiába, mégiscsak ő lett az USA elnöke.

 

Tavaly több mint 800-an vettek részt Trump Mar-a-Lago-i klubjában rendezett szilveszteri estélyén. A Politico.com értesülései szerint idén is teltház várható.

 

Míg tavaly a tagoknak 525 dollárba került a belépő, addig idén már 600 dollárt kell fizetniük, a vendégeknek pedig 575 dollár helyett 750-be kerül a részvétel. Az estély többek között arról híres, hogy itt is van vörös szőnyeg, ételkülönlegességeket szolgálnak fel, és rengeteg hírességgel lehet találkozni.

 

 hirdetes_810x300  
Személyesen is gratulált már az új elnöknek?
– Igen, személyesen gratuláltam az új elnöknek múlt hét csütörtökön (szerk. megj. 2016. november 24-én), amikor a hálaadás ünnep volt, “Thanksgiving”, amit egy társaságban ünnepeltük a privát klubjában Mar-a-Lago-ban, Palm Beach-en, Floridában.” – A kép 2016. november 24-én készült Palm Beachen, Floridában, a hálaadási ünnepen Donald Trump privát klubjában. Kép: Varga Ildikó archívuma

 

politico.com

Nyitókép: telegraph.co.uk

 

Kapcsolódó cikkünk:

 

Felvidékről a Fehér Házig – Exkluzív interjúnk Varga Ildikóval, Donald Trump személyes barátjával

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!