Egy brazil tizenéves lány az interneten bocsátotta árverésre szüzességét. Állítása szerint ezzel a kétségbeesett lépéssel próbál pénzt szerezni nyomorgó családjának.

 

Rosalie Pinho 19 éves, és 300 ezer eurós „kikiáltási áron” bocsátotta licitre szüzességét. A diáklány azt állítja, hogy családja rendkívül súlyos anyagi nehézségekkel küzd. Azt mondja, abban reménykedik, hogy a pénzből sikerül egy nagyobb városba költöznie, főiskolát végeznie és talán még édesanyját is el tudja tartani. Érvelése az ötlete mellett elég sajátos. Az mondja:

 

„Kezdetben a gondolat, hogy egy lefeküdjek egy idegennel, ijesztő volt, de később megszoktam a gondolatot, és most úgy vélem, inkább veszítsem el a szüzességemet ilyen módon, mint egy olyan valakivel, aki majd úgyis összetöri a szívem”

 

 hirdetes_300x300  

Közben az eddig ígért legmagasabb összeg 500 ezer euró volt, amit a lány szüzességéért felajánlottak. A lány elképzelése, hogy legalább 850 ezerig euróig is elmennek az ajánlattevők. Az „árverést” a lány május első hetének végéig tartja nyitva, ha ilyen iramban gyűlnek az ajánlatok, valószínűleg meglesz a kívánt célösszeg.

 

A lányt aligha lehet jobb belátásra bírni. Elszánta magát, a közösségi hálón azt írja, hogy az „emberek véleménye nem oldja meg a gondjaimat, de az árverés igen”. A tettei következményeit cseppet sem jól felmérő fiatal lány ráadásul úgy véli:

 

„A szüzesség elárverezése prostitúciónak számít, márpedig a prostitúció Brazíliában legális, szóval nincs azzal semmi gond, ha megteszem”

 

Fotó: DailyMail.co.uk

 

DailyMail.co.uk

Nyitókép: DailyMail.co.uk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!