Egy gyenge teljesítményt nyújtó, sok alapvető hibával játszó és kevés elképzelést mutató DAC-ot láthattunk a tavaszi bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen a MOL Arénában.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a DAC ma az NBII-es Zalaegerszeget fogadta a MOL Arénában. A mintegy kétezer néző helyenként inkább az ügyesebben adogató zalaegerszegi akcióknak tapsolhatott. Bár az első játékrész második felében két veszélyes jobboldali akciót is vezettek a sárga-kékek, melyből egy lesgól is született, a csapat húzónevei nem mutattak különösebben jó formát. Pačinda és Kalmár is sok hibával játszott.

 

 

 hirdetes_810x300  

„Menjetek vissza Törökországba” – kiabálta be kétségbeesetten az egyik szurkoló, látva a csapat lélektelen játékát.

 

A második félidő utolsó pillanatában Mervó fejesével nagy nehezen legyőzte NBII-es magyar ellenfelét a dunaszerdahelyi csapat.

 

Rendkívül gyenge játékot látott a MOL Arénába kilátogató mintegy kétezer DAC-szurkoló. Marco Rossi védencei a törökországi edzőtáborból hazatérve elképzelés nélküli játékot, sok rossz teljesítményt mutatva nem kényeztették el a szurkolókat. Az 54. percben először harsant fel komolyabb füttyszó, a játékosok mintha nem is tudták volna mit játszanak. Rengeteg alibi, hátrafelé tartó passz jellemezte a játékot. A koronát az egészre Mervó érthetetlen bakija tette fel, amikor a 84. percben senkitől sem zavartatva ajtó ablak helyzetben hibázott.

 

 

Messze van még a DAC a jó játéktól, de ami még nyugtalanítóbb, hogy a csapat szinte alig mutatott fel értékelhető pillanatokat.

 

Jövő héten már ligarajt: Február 18-án Szenyicén kell megmutatnia a Rossi-legénységnek, hogy komolyan gondolják a felsőházban maradást.

 

Körkép.sk

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:
Címkék: DAC zte

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!