A II. liga 15. helyéről indul neki a KFC, a komáromi fociklub a tavaszi idénynek. A lila-fehérek a tabella utolsó előtti helyén teleltek, így nem csoda, ha igyekeznek erősíteni a keretet.

 

A téli szünet alatt változás történt a komáromi kispadon is, ahol Peter Zelenský helyére ugyancsak Dunaszerdahelyről érkezett új edző. A kiesőhelyen tanyázó komáromiakat a téli pihenő alatt már Jozef Olejník, a DAC U19-es ificsapatának vezetőedzője készítette fel a tavaszi idényre.

 

Olejníktől a komáromiak kellő frissességek, a kornak megfelelő szakmaiságot és agresszivitást várnak elsősorban, ami természetesen maga után vonja a második ligában való bennmaradást is.

 

 hirdetes_300x300  

Úgy látszik ezzel az edzőcserével némileg közelebb került egymáshoz a két felvidéki magyar klub. A téli felkészülés idején már csatlakozott a lila-fehérekhez Mészáros András és Nagy Péter a DAC B-ből, most pedig az A-csapatból igazol át Domonkos Kristóf és Dominik Špiriak.

 

Igaz nem hosszútávra terveznek, egyelőre a tavaszi idény végéig maradnak mind a négyen kölcsönjátékon.

 

Domonkos és Špiriak egyébként részt vettek Rossi vezetőedzővel a beleki felkészülésen, ráadásul utóbbi a 19 éven aluli válogatott csapatkapitánya is. A DAC A-csapatában csak kupamérkőzéseken kaptak lehetőséget a bizonyításra.

 

Körkép.sk, fcdac.sk

Nyitókép: kfckomarno.sk/archív

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!