A NAKA korrupcióellenes részlegének igazgatója, Róbert Krajmer felesége, Mária Krajmerová egy olyan cég tulajdonosa, amelyet korábban a maffia erőszakkal vett el az eredeti tulajdonosától. A cég neve Fatima, és Trencsénben található.

 

A hírről a Markíza televízió számolt be.

 

Az eredeti tulajdonos kényszer alatt adta el az étteremként működő céget, miután a Peter Čongrádyhoz köthető csoport életveszélyesen megfenyegette őt és családját. Ennek valóságtartalmát a bíróság is elismerte.

 

 hirdetes_300x300  

A Fatima ma éjszakai bárként működik.

 

Krajmer felesége állítja, hogy nem tudott a cég előéletéről semmit, pláne azt nem, hogy maffiamódszerekkel vették el azt az eredeti tulajdonostól.

 

Nem éri meg…

 

„Még ha miénk is, az egyik fehér lóról a másikra írták. Legutóbb 2014-ben fenyegettek meg minket, akkor a ház előtt brutálisan megverték a férjemet, és megfenyegették, hogy megölik a lányunkat. Ezek után már nem tudtunk bízni a rendőrségben“

 

mondta az eredeti tulaj felesége a Markízának.

 

Krajmer azóta „örülhet“ nagyobb figyelemnek, hogy a Kuciak-Kušnírová-gyilkosság helyszínén az elsők között jelent meg – bár sokak szerint mint korrupciót vizsgáló hatósági személynek nem volt ott keresnivalója (elvileg akkor még nem tudhatták, hogy Kuciak milyen cikken dolgozott).

 

HNonline.sk

Nyitókép: topky.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.