Georges Leekens, a magyar válogatott szövetségi kapitánya egy nappal a Magyarország – Kazahsztán felkészülési mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartott Telkiben, ahol a csapat készül.

 

Leekens, az MLSZ hivatalos twitter-fiókjának bejegyzése szerint elmondta, hogy a kezdőcsapattal kapcsolatban egyelőre Gulácsi biztos, aki a kapuban lesz, valószínűleg Otigba is fog játszani, valamint Dzsudzsák Balázs továbbra is viselni fogja a csapatkapitányi karszalagot

 

 

 hirdetes_810x300  

A szövetségi kapitány azt is elmondta, hogy szeretett volna három védővel játszani, de a hiányzók miatt ezt elvetette.

 

 

A sajtótájékoztatón szót kapott Gulácsi Péter is. Az RB Leipzig hálóőre elmondta, hogy jó játékkal szeretnék kezdeni az évet.

 

 

Ahogy a márciusi két mérkőzés ellenfeleit, úgy a júniusiakat is a Nemzetek Ligájára történő felkészülés jegyében választotta ki a Georges Leekens szövetségi kapitány vezette szakmai stáb – különös tekintettel arra, hogy ez lesz az utolsó két felkészülési mérkőzés a szeptemberi Nemzetek Ligája-meccsek előtt. Ennek értelmében a fehérorosz nemzeti csapat ellen június 6-án idegenben, majd három nappal később, június 9-én Ausztrália ellen, hazai pályán lép pályára a férfi válogatott.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

 

Március 23. (péntek), 19.00: MAGYARORSZÁG–Kazahsztán (Budapest, Groupama Aréna)
Március 27. (kedd), 20.00: MAGYARORSZÁG–Skócia (Budapest, Groupama Aréna)

 

Körkép.sk, mlsz.hu

Nyitókép: mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!