Az „Andrej Danko vezette SNS-szel“ bővült ki a liberálisok azon listája, akikkel elutasítják az együtműködést a következő parlamenti választásuk után. Eddig két párt volt az SaS feketelistáján: a Smer és az ĽSNS.

 

Richard Sulík,.az SaS elnöke erről a Markízva Dvadsaťpäťka című vitaműsorában beszélt. Egy héttel ezelőtt az SNS már elutasította az esetleges együttműködést az SaS-szel.

 

„Mi igyekeztünk esélyt adni neki, de az, amit ez a párt az elmúlt két évben egyik botrányból a másikba keveredik. Gyorsabban rabolnak, mint a Smer. Ezzel elvágták magukat nálunk. Nem tudom elképzelni az SNS-szel való együttműködést, ha azt Andrej Danko vezeti”

 

fogalmazott Sulík.

 hirdetes_810x300  

 

A közelgő helyhatósági választások kapcsán megemlítette, hogy az SaS és az OĽaNO közötti megállapodást a közös jelöltállításról már aláírták, és még folytatódnak a tárgyalások, és megemlített pár közös ellenzéki jelöltet a nagyobb városokban: Nyitrán Ján Greššot, Nagyszombatban Peter Bočkát, Zsolnán Peter Fibánet, Besztercebányán Igor Kašpert, Kassán Jaroslav Polačeket indítanák.

 

Pozsony még kérdéses, ellenzéki oldalon azonban egyre gyakrabban merül fel az egykori RTVS-igazgató, Vádlav Mika neve.

 

Teraz.sk

Nyitókép: cas.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!