Súlyos baleset történt a Bogya és Nemesócsa közti szakaszon. Egy személyautó a Pozsony – Komárom között közlekedő RegioJet szerelvényével ütközött. Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

 

Frissítve 2018.07.03., 12:37

 

A baleset hétfő este 20.30 körül történt..

 

 hirdetes_300x300  

„A személyautó egyelőre tisztázatlan körülmények között nem adott elsőbbséget az érkező szerelvénynek, és ráhajtott a sínekre,“

 

tájékoztatott Martin Žarnovický, a RegioJet szóvivője.

 

A vonat a szóvivő szerint több méteren keresztül tolta maga előtt a személygépkocsit

 

„Az ütközés olyan erős volt, hogy a szerelvény kisiklott, a személygépkocsi pedig a felismerhetetlenségig roncsolódott. Az autó sofőrjét a kiérkező tűzoltóknak kellett kivágniuk a járműből,“

 

tette hozzá Žarnovický. A súlyosan sérült férfi a helyszínen életét vesztette. A vonat utasai, beleértve a mozdonyvezetőt és a jegykezelőt sérülés nélkül megúszták.

 

Portálunk értesülései szerint a fehér Škoda Superbet vezető O.M. 28 éves volt és a Dunaszerdahelyi járásbeli Balonyról származott.

 

A személyszállító vonatpótló autóbuszt biztosított az utasoknak. „Ez már a kilencedik hasonló baleset a Pozsony – Komárom szakaszom az elmúlt időben. Ebből három olyan súlyos volt, hogy hónapokig tartott a sérült szerelvény megjavítása, egy szerelvényt pedig végleg ki kellett,“ zárta Žarnovický.

 

DenníkN

Nyitókép: Bratislavské Noviny

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!