A rendőröknek néha érdekes ügyeket is meg kell tudniuk oldani. Utoljára a Nyitrai kerületben található Bellegszencse (Podhájska) község termálfürdőjében riasztották őket egy különleges esethez.

 

A rendőrséget rántotthús-lopás miatt riasztották a helyszínre. Mindezt a közösségi oldalukon hozták nyilvánosságra, ahol a parkolókban és a fürdőhelyeken leselkedő veszélyekre hívták fel a strandolók figyelmét.

 

A Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság rendfenntartói Bellegszencse termálfürdőjében azt tanácsolták a turistáknak, hogy a személyes dolgaikat, az irataikat, valamint a mobiltelefonjukat ne hagyják őrizetlenül a pokrócokon.

 

 hirdetes_300x300  

Az fürdőzőket arra biztatták, hogy tartsák a szemüket a dolgaikon és ne bízzanak abban, hogy a szomszédos pokrócon ülő turista őrizni fogja a személyes holmijaikat.

 

A rendőröknek a helyszínen végül egy étellopási ügyet kellett megoldaniuk. Egy csehországi házaspár ugyanis azért tett feljelentést a rendőröknek, mert addig, amíg a medencében voltak, valaki ellopta a pokrócukról az ebédre csomagolt rántott húsukat.

 

A rendőrség arról már nem adott ki tájékoztatást, hogy miként végződött az ellopott kirántott hús iránti nyomozás, annyit azonban hangsúlyoztak, hogy ez egy jó példa arra, hogy a turisták jobban védjék a személyes tárgyaikat.

 

Aktuality.sk

Nyitókép: ketkes.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!