A Szlovák Posta a nyári időszakban módosítja az egyes posták nyitvatartását, illetve némelyik postát ideiglenesen bezárja.

 

A nyitvatartás módosításának oka, hogy a posta alkalmazottainak szeretnénk bebiztosítani a betervezett szabadságaikat” – mondta a Szlovák Posta szóvivője, Martina Macková.

 

A szóvivő elmondása szerint a posták ilyenkor kevésbé igényes időszakot élnek át, s az ügyfelek száma is a nyári hónapokban a legkevesebb. Ezt a helyzetet a Szlovák Posta igyekszik kihasználni, és az alkalmazottakat azokban a postákba próbálja tömöríteni, melyek hosszabb nyitvatartási idővel és nagyobb látogatottsággal rendelkeznek.

 

 hirdetes_300x300  

A módosítások 2018. szeptember 30-ig lesznek érvényben. Azoknak a postáknak a listáját, melyeket a módosítás érint a Szlovák Posta honlapján tudjuk megtekinteni az „Aktuálne” menüpont alatt.

 

A listát hetente egyszer fogjuk aktualizálni, de az egyes postákkal kapcsolatos friss információkat is fel fogjuk tüntetni” – mondta Macková, majd hozzátette, hogy az egyes postákon kifüggesztett hirdetményeken fogják tájékoztatni az ügyfeleket.

 

Teraz.sk

Nyitókép: Shopping Palace

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!