Tavaly év végén jelent meg az interneten az a pornó videó, amelyben egy fiatal pár három eperjesi templomban adja át magát a szexuális élvezetnek. Az eset akkor nemcsak az egyházi képviselőket, de a sárosi város hívő és nem hívő polgárait egyaránt felháborította.

 

Az Isten házában elkövetett obszcenitással a rendőrség is foglalkozott, ám a nyomozást idő nap előtt leállította. A rendőrség szóvivője, Daniel Džobanik elmondása szerint a nyomozást még áprilisiban lezárták.

 

A két pornószínész a Szent Miklós-konkatedrálist, a Keresztelő Szent János-főszékesegyházat, valamint a Szent József ferences templomot szentségtelenítette meg. A nyilvánosság előtt elkövetett obszcenitás miatt hat hónaptól három évig terjedő börtönbüntetést is kaphattak volna, ám nem így történt. A büntetőeljárást leállították.

 

 hirdetes_300x300  

A megalapozott bizonyítékok alapján a nyomozó leállította a büntetőeljárást, mivel az ügy elévült lett. A videót 2011 nyarán forgatták, míg az adott bűntett elévülési ideje 5 év“ – magyarázta a szóvivő.

 

Sme.sk

Fotó: SME

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!