Úgy, ahogy a CT-ügy vagy Ján Kuciak és a menyasszonya gyilkosságának ügyében, most ismét megpróbálnak rátámadni a kormányra, a koalícióra és kiváltképpen a Smerre – jelentette ki a közösségi oldalán a Smer-SD elnöke, Robert Fico a vietnami vállalkozó elhurcolásának ügyével kapcsolatban.

 

„Még meg sem száradt a tinta azon az emberrablásos cikken, ami semmivel sincs alátámasztva, s máris mesterséges hullámot indítanak a kormány és a Smer-SD ellen. Soros gyerekei a kormányellenes tüntetésekről beszélnek, míg az ellenzék és Andrej Kiska államfő az egyik vádat okádja a másik után, továbbá kriminalizálnak. Ilyen lefolyása volt az összes kormányellenes tüntetésnek is”

 

– mondta Fico, majd hozzátette, hogy az állami szerveknek az elrablásban való részvételével kapcsolatos állításokat sorra cáfolják meg.

 

Fico szerint a kormányellenes harmadik szektor, az ellenzék, valamint Kiska államfő félnek a normális demokratikus parlamenti választásoktól, mert tudatában vannak annak, hogy nem tudnának győzedelmeskedni.

 hirdetes_810x300  

 

„Ezért mindenáron, demokratikus választások nélkül igyekeznek megdönteni ezt a kormányt, és próbálnak hatalomhoz jutni. Úgy gondolom, hogy ez az eset is úgy fog végződni, mint a CT-ügy, valamint Ján Kuciak és a barátnője gyilkosságának ügye, amit arra használtak fel, hogy politikailag visszaéljenek vele”.

 

Teraz.sk

Nyitókép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!