Ahogy arról korábban beszámoltunk, Khabib Nurmagomedov a negyedik menetben fojtással kopogásra kényszerítette Conor McGregort, így az orosz megnyerte a Las Vegas-i MMA-gálát.

 

Talán még a meccsnél is jobban foglalkoztatja azonban a közvéleményt az azt követő balhé, mikor Nurmagomedov átmászott a ketrec falán, és rátámadt McGregor csapatára. Természetesen kitört a tömegverekedés, a meccs utáni sajótájékoztatón pedig az orosz elmondta, hogy sajnálja a történteket, de inkább ellenfelét hibáztassák miatta.

 

„Először is szeretnék elnézést kérni Las Vegastól, akik ismernek, tudják, nem ilyen vagyok, de én is emberből vagyok. McGregor szidta a vallásomat, az országomat, az apámat, nem értem, miért arról beszél mindenki, hogy én átugrottam a ketrecet, és miért nem erről, és hogy McGregor majdnem megölt két embert, mikor korábban a buszomra támadt!”

 

– fogta a balhét ellenfelére Nurmagomedov.

 hirdetes_300x300  

 

MMA: Nurmagomedov kivégezte Mcgregort, de a meccs még csak ezután kezdődött (Videó)

 

„Apám arra tanított, hogy tiszteljem az ellenfeleimet, szóval szerintem nagyon el fog verni, ha hazamegyek. Vlagyimir Putyin viszont felhívott most, és azt mondta, nagyon büszke rám!”

 

– mondta az orosz.

 

Egyébként a jelek szerint könnyen előfordulhat, hogy Khabibnak nem fizetik majd ki nyereményét, és akár más következménye is lehet a rendbontásnak, amit okozott.

 

Körkép.sk, nemzetisport.hu

Nyitókép: nemzetisport.hu

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!