Hárman, köztük egy rendőr szenvedett sérüléseket, miután késsel támadott rájuk egy férfi az angliai Manchester vasúti főpályaudvarán. A sérültek állapota súlyos, kórházban ápolják őket.

 

Brit sajtóértesülések szerint az incidensre helyi idő szerint hétfőn este 21 órakor (Közép-európai idő szerint 22 órakor) került sor. A belvárosban található Victoria állomásra azután hívták ki a hivatalos szerveket, hogy több szemtanú is látott egy férfit, aki hosszú kést tartott kezében.

 

A BBC televíziónak dolgozó egyik producer, aki szintén a szemtanúk között volt, azt nyilatkozta, hogy a támadót „6 vagy 7” rendőr ártalmatlanította, többek között paprikaspray használatával. Sam Clack szerint a késelő „Allahot” kiáltott, és azt mondta, hogy „amíg folytatjátok ezeknek az országoknak a bombázását, addig ez tovább fog folytatódni”.

 

 hirdetes_300x300  

Az ügy körülményeit vizsgálják, többek között fenntartják, hogy lehetséges terrorista cselekményről van szó. A rendőrön kívül a támadó egy férfit és egy nőt is megsebesített. A Victoria állomást az incidens után lezárták.

 

aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.