Gyárfás
  • HUF: 323.23
  • USD: 1.12
  • 19 °C
  • 29 °C
Friss hírek

Késes támadás Manchesterben, hárman megsérültek

Hárman, köztük egy rendőr szenvedett sérüléseket, miután késsel támadott rájuk egy férfi az angliai Manchester vasúti főpályaudvarán. A sérültek állapota súlyos, kórházban ápolják őket.

 

Brit sajtóértesülések szerint az incidensre helyi idő szerint hétfőn este 21 órakor (Közép-európai idő szerint 22 órakor) került sor. A belvárosban található Victoria állomásra azután hívták ki a hivatalos szerveket, hogy több szemtanú is látott egy férfit, aki hosszú kést tartott kezében.

 

A BBC televíziónak dolgozó egyik producer, aki szintén a szemtanúk között volt, azt nyilatkozta, hogy a támadót “6 vagy 7” rendőr ártalmatlanította, többek között paprikaspray használatával. Sam Clack szerint a késelő “Allahot” kiáltott, és azt mondta, hogy “amíg folytatjátok ezeknek az országoknak a bombázását, addig ez tovább fog folytatódni”.

 

Az ügy körülményeit vizsgálják, többek között fenntartják, hogy lehetséges terrorista cselekményről van szó. A rendőrön kívül a támadó egy férfit és egy nőt is megsebesített. A Victoria állomást az incidens után lezárták.

 

aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket

Megosztás