Ahogy arról korábban a Körkép.sk-n is beszámoltunk, Christián Herc, a DAC egyik alapembere kénytelen volt kihagyni az U21-es összetartását, miután klubja, a Wolverhampton bekérette őt.

 

Ez azt is jelentette, hogy Peter Hyballának sem állt rendelkezésére a játékos az év elején. Az előzetes hírek szerint Herc január 17-ig maradt Angliában, utána kellett volna csatlakoznia a sárga-kékekhez. Miután nem jelent meg a csapat hétvégi felkészülési mérkőzésén, megindultak a találgatások arról, hogy esetleg a Premier League-ben folytatja karrierjét.

 

A lévai születésű játékos azonban eloszlatta ezt a tévhitet. Egyrészt hétfőn délelőtt már megjelent az edzésen Dunaszerdahelyen, másrészt a Szlovák Labdarúgó Szövetségnek nyilatkozva elmondta, hogy

 

 hirdetes_810x300  

„A klubban arra a posztra kerestek játékost, amelyen én játszom és ki akarták próbálni saját játékosaikat. Az A-csapattal edzettem, de már visszajöttem Dunaszerdahelyre”

 

másrészt kiderült, hogy azért nem csatlakozott a csapathoz, mert Peter Hyballától kapott egy kis szabadságot a hét végéig.

 

Herc azt is elmondta, hogy „majd kiderül, hogy mit hoz a jövő”, hisz a klubból továbbra is figyelemmel kísérik majd őt.

 

futbalsfz.sk, Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Herc

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!