Frissítve: 15.53 A szezonbérletek árusításának lezárultával megkezdődik az egyszeri belépők értékesítése a MOL Arénában.

 

A tavaszi szezonbérletek árusítása pénteken, 2019. február 1-jén befejeződik, és mindjárt másnap megkezdődik a stadionavatóval egybekötött DAC-Slovan rangadóra érvényes egyszeri belépők árusítása (a találkozót 2019. február 16-án, 16:00 órától rendezik).

 

írja hivatalos oldalán a DAC.

 

Akik személyesen szeretnének jegyet váltani, azok az első fázisban (február 2-3.) a jegypénztárakban tehetik meg, február 4-én (hétfőn) 12:00 órától pedig a helyszíni árusítás mellet online is lehet majd jegyeket vásárolni, amíg a készlet tart.

 hirdetes_300x300  

 

A Körkép.sk úgy tudja, hogy a stadion kapacitásának nagy része bérletes igényekkel megtelt. A héten érdeklődtünk a klubnál a szabad jegyeket illetően és azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a C-szektorban eleve már csak az alacsonyabban kefvő, első 5-6 sorba maradtak szabad jegyek. A kapu mögötti B-közép eleve más rezsimben működik, oda csak a DAC ultráink keresztül lehet jegyet szerezni. Az A lelátó a VIP és a drágább csomag iránt érdeklődők számára van fenntartva. Megnyílik viszont a vendégszektort is magában foglaló D lelátó.

 

A Körkép.sk saját számításai szerint így 2-3 ezer napi jegy kerülhet majd piacra a Slovan ellen.

 

fcdac.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!