Robert Fico újabb dokumentum-adagot küldött az Alkotmányjogi Bizottságnak, csütörtökön már tárgyalhatnak róla.

 

Ondrej Dostál (SaS) képviselő, a bizottság tagja a közösségi hálón tette közzé a Fico által küldött dokumentumokról készített fotókat. A fotók szerint a Smer képviselője és pártelnöke több egyetemet és a Bűncselekmények Áldozatainak Központját is megszólított, hogy igazolják jogi praxisát.

 

Ahogy arról korábban többször is beszámoltunk, Ficonak gondot okoz bizonyítania, hogy rendelkezik 15 évnyi jogászi gyakorlattal. Az elmúlt napokban többször is küldött a bizottságnak leveleket, sőt, az internetről kinyomtatott cikkeket is, amellyel gyakorlatát bizonyítaná, a szakemberek és néhány képviselő azonban nem látja elégségesnek a bizonyítékokat.

 

 hirdetes_300x300  

Az Alkotmányjogi Bizottság a jelek szerint szerdán megkapta Fico utolsó adag „bizonyítékát”, így csütörtök reggelre már össze is hívtak egy ülést, ahol megvitatják a helyzetét.

 

Dostál szerint a bizottság elnöke, Robert Madej nem kezeli egységesen a jelölteket, és kivételez Ficoval, ugyanis egészen addig nem hívott össze gyűlést, amíg Fico nem gyűjtött be minden dokumentumot.

 

„Ezzel csak bizonyították, hogy a Smer-SD számára léteznek egyenlők és egyenlőbbek”

 

mondja az SaS képviselője.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!