Ibolya
  • HUF: 345.90
  • USD: 1.19
  • 23 °C
  • 34 °C
Belföld

Nagy József: Ha nincs a Smer-SNS-Most koalició, jobb eredményt érünk el

Ha az MKP hajlandó lesz elfogadni pártunk specifikus jegyeit, semmi akadálya az együttműködésnek

Nyitókép: webnoviny.sk

 

Ha a Most-Híd nem lép koalícióra a Smerrel és az SNS-szel, jobb eredményt ér el az EP-választásokon, jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Nagy József.

 

Hirdetés(x)

A vegyespárt Brüsszelből kibukó politikusa szerint a politikusoknak a választóik érdekeit és értékeit kellene követniük, és ha a választók a jelenlegi koalíciót negatívan élik meg, a pártnak lépnie kellene, Nagy így közvetve a koalícióból való kilépésre szólította fel Bugárt.

 

Ugyanakkor tudatosítja, hogy egy ilyen lépés pár hónappal a parlamenti választások előtt hamis lépés lenne a párt részéről, de a választások után új koalíciós partnerek után kellene néznie.

 

Nagy József ugyanakkor nem látja szükségét, hogy személyi változások történjenek a Most-Hídon belül. A korábbi miniszter egyben nem zárta ki az MKP-val való jövőbeli együttműködést sem.

 

 „Ha olyan platform jön létre, ahol azt fogjuk keresni, hogy mi köt össze bennünket, el tudom ezt képzelni. Az értékekről és az elvekről van szó. Ha hajlandóak lesznek elfogadni pártunk specifikus jegyeit, és tiszteletben tartják a jogállam demokratikus elveit, úgy gondolom, hogy semmi akadálya az együttműködésnek, melyet magam is támogatok,“

 

– fogalmazott Nagy József.

 

Webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

mikulas csoma
2019. máj. 27. 20:23

Kedves Nagy Jozsef kerlek szepen szallj magadba es pattany le a magas lorol es nezz magadba gondolkozz el hogy mirol is beszelesz kedves baratom es azutan velekedj

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket