Eljött az idő, hogy megküzdjük a keresztény politikáért, és segítsünk visszajuttatni oda, ahova való – jelentette ki hétfői sajtóértekezletén Igor Matovič, az ellenzéki OĽaNO párt elnöke.

 

Matovič saját elmondása szerint azokért a keresztény választópolgárokért indított harcot, akik a jelenlegi keresztény pártok egyikében sem bíznak, ezért nem is választják őket. Az OĽaNO elnöke azt is elmondta, hogy az új platform számára a párt választási listájának felét és a pártbevételek felét biztosítják.

 

Igor Matovič bejelenti az új platformot. Kép: reprofoto: Fb

 

 hirdetes_300x300  

„Mozgalmunk a mai napig egy lábon állt: Az egyszerű emberek korrupcióellenes mozgalmán. A mai naptól kezdődően a másik lábunkra is támaszkodhatunk, melynek a Merészen, egyszerű keresztények mozgalma nevet adjuk.“ Matovič elmondta azt is, hogy mindez semmit sem változtat a párt eddigi értékrendjén, és továbbra is vallják, hogy az országból ki kell irtani a korrupciót.

 

A sajtóhírek szerint Andrej Kiska új pártjához igyekvő Veronika Remišová nem kíván részt venni az új mozgalomban. Matovič elmondása szerint jó lenne, ha mielőbb tisztázódna képviselő társának helyzete.

 

Teraz.sk

Megosztás:
Címkék: Igor Matovič

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!