Nyitókép: techcrunch.com

 

A Twitter új funkció bevezetését teszteli, mellyel lehetőséget adnának a felhasználók számára arra, hogy ki válaszolhat a tweetjeikre.

 

A döntés akkor érkezik, amikor a közösségi oldalakra egyre nagy nyomás nehezedik arra vonatkozóan, hogy elejét vegyék a Cyber-támadásoknak.

 

A Twitter korábbi funkciója már lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eltüntessék a tweetjeikre érkező válaszokat. Az új funkció, mely idén még csak tesztelői fázisban van, további beállításokat tesz lehetővé. Mégpedig, hogy az adott tweetra bárki, vagy csak az ismerősei, esetleg senki se tudjon reagálni.

 hirdetes_300x300  

.

A közösségi oldalak a világ több országában felügyelet alatt állnak a különböző Cyber-támadásokkal való problémák kezelését illetően. A Youtube decemberben jelentette be, hogy blokkolni fogja nemi, faji, szexuális gyűlöletkeltésre alkalmas videókat. A britek áprilisban hoztak létre külön ellenőrző szervet, mely előírja a játékszabályokat a technológiai vállalatok számára.

 

Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója korábban már ígéretet tett arra, hogy javítja az egészséges véleménycsere minőségét.

 

ČTK

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.