Gazdag programmal várja a szórakozni vágyókat az idei rendezvény Magyarországon.

 

 

Az augusztus 17. és 22. között tartandó fesztivál programja ugyan a koronavírus-járvány miatt megváltozott, hiszen DJ Fresh, a Sum 41, Ellie Goulding és Milky Chance mégsem erősítik a fellépők listáját, mégsem okoz csalódást. Az utóbbi három zenekar/előadó jövőre viszont pótolja a koncerteket.

 

 hirdetes_300x300  

 

A szervezők közlése szerint a fellépők között köszöntik az ausztrál Timmy Trumpet, az osztrák Parov Stelart, a francia Martin Solveiget, vagy a brit Wilkinsont. Ők érkezésüket már visszaigazolták, ahogy a headlinerként bejelentett belga Lost Frequencies, a német Alle Farben, a lengyel Sikdope, a brit FuntCase, Chime és Oliverse, valamint a holland Franky Nuts is, karöltve a további 150 előadóval.

 

 

Lobenwein Norbert projektmenedzser a műsoráváltozás okának a tomboló világjárványt jelölte meg, hiszen

 

Idén az élet minden területén rengeteg a bizonytalanság, ez természetesen igaz a fesztiválokra, koncertekre is. A nemzetközi turnék 90 százaléka elmarad, tapasztalataink szerint elsősorban azok a művészek tudnak csak fellépést vállalni idén, akik közeli országokból érkeznek, és ahol a zenészeken túl nem szükséges nagyobb stábot mozgósítani. Ennek köszönhető a Strandot is érintő műsorváltozás.”

 

 

Természetesen, lehetőség van az elővételes jegyek visszaváltására vagy cseréjére (2021. évi belépőjegyre) egészen július 9-ig. Erről és a programról részletek ITT találhatóak.

 

 

A „Sziget kistestvéreként” becézett esemény a műsoráváltozás ellenére is fergetegesnek ígérkezik…

 

MTI/Körkép.sk

Képek: Strandfesztival.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.