Nyitókép: webnoviny.sk

 

A Paris Saint-Germain és a Saint Étienne közötti, egyébként a párizsiak 1:0-ás győzelmével végződő labdarúgó kupadöntő volt az első tétmeccs Franciaországban március 11. óta.

 

Neymar ugyan megszerezte a vezetést, de már fél óra után kellemetlen incidens zavarta meg a játékot.

 

Az egész egy jól alakuló párizsi támadással kezdődött, a csapat legnagyobb sztárját, a kiugró Mbappét azonban Loic Perrin, a St. Étienne kapitánya keményen elkaszálta. Becsúszásáért először sárgát, majd a videó bírót követően piros lapott kapott. A kialakult lökdösődésbe szinte mindkét csapat teljes játékos gárdája bekapcsolódott.

 hirdetes_300x300  

 

A bíró a piroson kívül további hat sárga lapot osztott ki.

 

Mbappé sántikálva a könnyeivel küszködve hagyta el a játékteret, hogy végül rögzítőkötéssel a lábán, mankókkal térjen vissza a díjátadóra.

 

„Egy kis helyen megrepedt a bokám,“

 

– árulta el a játékos Emmanuel Macron államfőnek, aki a mintegy háromezer néző mellett a helyszínen tekintette meg a mérkőzést.

 

 „Könnyen lehet, hogy Mbappé bokája eltörött, és örülhet, ha felépül a következő szezon kezdetére. A PSG-re ugyanakkor már augusztus 12-én komoly tétmeccs vár, a Bajnokok Ligára negyeddöntőjében az olasz Atalantával találkozik,“

 

írta a francia sajtó.

 

 

A sérülést okozó 34 éves védőnek, Loic Perrinnek ez volt az utolsó mérkőzése a AS Saint-Étienne színeiben. Korábban már kijelentette, hogy befejezi aktív pályafutását.

 

Webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!