Nyitókép: youtube (reprofoto)

 

Gyönyörű daljátékkal készül a Budapesti Operettszínház az idei Színházi Világnapra, mely második alkalommal járványügyi zárás alatt valósul meg. Az Operettszínház mégis közel hozza nézőihez a színházi élményt ezen a különleges napon: Március 27-én 19:30-tól ingyenes online-előadásként lesz látható a János vitéz. Bozsik Yvette rendezésében egy igazi Petőfi-mesevilág tárul elénk!

 

Legyen részese Ön is a közös ünneplésnek a színház Youtube-csatornáján, ahol akár üzenhet élő chatben kedvenc művészeinek az előadás közben!

 

 hirdetes_810x300  

 

A Színházi Világnapot 1962 óta ünneplik március 27-én. Célja, hogy felhívja a figyelmet a színházművészet – és tágabb értelemben a kultúra – fontosságára, tisztelegjen a színészek, a színházi dolgozók előtt, kérje a közönség szeretetét és támogatását. A jelen helyzetben talán fontosabb az összetartozás érzése, mint valaha.

 

A Nemzetközi Színházi Intézet felkérésére minden évben a szakma egyik kiemelkedő művésze vagy alkotója megfogalmazza üzenetét a színházkedvelők számára. Idén ez a megtisztelő feladat Helen Mirren Oscar-díjas színésznőre jutott, akinek üzenetét a Budapesti Operettszínház képviseletében a Csillag-díjas Nádasi Veronika és a Jászai Mari-díjas Homonnay Zsolt tolmácsolásában hallhatják a nézők az online-előadás közvetítése előtt.

 

Tartsanak velünk 2021. március 27-én, szombaton 19.30 órától!

 

Körkép.sk/Sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.