Pál
  • HUF: 361.03
  • USD: 1.13
  • -2 °C
  • 5 °C

Hirdetés (X)

Friss hírek

Íjas, nyílvesszős támadás Norvégiában: Többen meghaltak, illetve megsebesültek

A támadás nagy területen történt Kongsbergben, Norvégia délkeleti részén

 Nyitókép: SITA/Hakon Mosvold Larsen/NTB Scanpix via AP

 

A helyi rendőrség szerint a támadás nagy területen történt Kongsbergben, Norvégia délkeleti részén. A városban mintegy 28 ezren laknak.

 

A szerdai támadásban többen meghaltak, és sebesültek is vannak. Az íjjal, nyílvesszőkkel támadó elkövetőt a rendőrség elfogta.

 

Police at the scene after an attack in Kongsberg, Norway, Wednesday, Oct. 13, 2021. Several people have been killed and others injured by a man armed with a bow and arrow in a town west of the Norwegian capital, Oslo. (Hakon Mosvold Larsen/NTB Scanpix via AP)

 

“A férfit elfogtuk…A rendelkezésre álló eddigi információk alapján azt feltételezzük, hogy magányos támadóról van szó,” 

 

jelentette ki a városi rendőrség vezetője, Öeyvind Aas azzal, hogy nem hirdettek semmilyen hajtóvadászatot további tettestársak után.

 

An arrow left in a wall after an attack in Kongsberg, Norway, Wednesday, Oct. 13, 2021. Several people have been killed and others injured by a man armed with a bow and arrow in a town west of the Norwegian capital, Oslo. (Hakon Mosvold Larsen/NTB Scanpix via AP)

 

Aas nem akarta megerősíteni az elhunytak és sebesültek pontos számát. A sérülteket kórházba szállították.

 

A hírügynökségek szerint nem ismert, hogy mi motiválhatta a támadót. A rendőrség annyit közölt, hogy a férfit a Drammen városa melletti rendőrőrsre szállították. Bővebb információk egyelőre nem állnak rendelkezésre.

 

An arrow is seen in the wall after an attack in Kongsberg, Norway, Wednesday, Oct. 13, 2021. Several people have been killed and others injured by a man armed with a bow and arrow in a town west of the Norwegian capital, Oslo. (Terje Bendiksby/NTB Scanpix via AP)

 

teraz.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket