Vencel
  • HUF: 413.83
  • USD: 0.97
  • 14 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Friss hírek

150 millió forintra (400 ezer euró) pályázhatnak magyarországi és határon túli könyvkiadók

digitalizálási, multimédiás vagy hangoskönyv programok támogatására van lehetőség

Nyitókép: kultura.hu

 

Nyílt pályázatot hirdet könyvkiadói tevékenységet végző magyarországi és határon túli gazdasági társaság vagy civil szervezet digitalizálási, multimédiás vagy hangoskönyv programjainak támogatására a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt. az Emberi Erőforrások Minisztériumának megbízásából.

 

A vissza nem térítendő támogatás célja a hazai és Kárpát-medencei kiadók által innovatív és értékteremtő magyar irodalmi, művészeti, kulturális, kritikai, tudományos és tudománynépszerűsítő magyar nyelvű kiadványok és szakmai programok támogatása digitalizálás, multimediális tartalmak, hangoskönyvek gyártása területen.

 

A pályázat – figyelemmel a változó olvasói szokásokra és a könyvkiadói tevékenységet végzők igényeire – hozzájárulhat a szellemi kulturális örökség és a kortárs művészetek népszerűsítéséhez, a fiatalabb korosztály megszólításához.

 

Pályázni digitalizálási feladatok (kiadványok e-book formátumokra konvertálása, a könyvkiadó tevékenységéhez kapcsolódó online felület fejlesztése), multimediális tartalomgyártás, valamint hangoskönyvgyártás támogatására lehet.

 

A felhívás keretében rendelkezésre álló keretösszeg: 150.000.000 Ft.

 

Igényelhető támogatás: 1.000.000 Ft – 5.000.000 Ft (pályázati díj nincs).

 

A pályázat beadási határideje: 2022.11.19.–29., megvalósítási időszak: 2021.09.01.–2022. 04.30.

 

A részletes pályázati kiírás ITT tölthető le, a pénzügyi és elszámolási útmutató ITT, a nyilatkozatok ITT és ITT, az adatvédelmi tájékoztató pedig ITT olvasható. Az általános támogatási feltételekről ITT lehet tájékozódni.

Regisztrációs útmutató ITT.

 

A pályázat benyújtására az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER), az alábbi linken van lehetőség:  https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx

 

A felhívással kapcsolatban további információ, felvilágosítás: hétfőtől-péntekig 8:00-12:00 óra között Ügyfélszolgálaton kérhető:

 

Tel.: +36 30 129-2446

E-mail: tamogatas@petofiugynokseg.hu

 

Körkép.sk/Sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket