Nyári gumiabroncs, amely a szeszélyes és sokszor szélsőséges tavaszi időjárási viszonyok között is kiválóan teljesít? Szerencsére ez nemcsak utópisztikus vágyálom, hanem elérhető lehetőség.

 

A cikkben azt is megmutatjuk, hogy pontosan mire lehet szükség a megvalósításhoz. Sőt, a jogos elvárások tisztázása mellett arra is kitérünk majd, hogy melyik típus beszerzésével érhető el ez a fajta hozzáadott érték.

 

Miért összetettek a nyári gumival szembeni elvárások tavasszal?

 

 hirdetes_300x300  

Elég csak vetni egy pillantást arra, hogy mostanság a tavaszi hónapok során mennyire szeszélyes időjárási viszonyok uralkodnak. Március végén egyszerre májusi idő mutatkozik, hogy aztán váratlanul havazásra ébredjünk április közepén.

 

Ezek a fajta szélsőségek kellőképpen megnehezítik a gumiválasztást autótulajdonosként. Egyre nehezebb eltalálni annak az ideális pontját, hogy a téli és a nyári gumiabroncsok közötti váltást mikor is célszerű megtenni.

 

Persze a találgatás helyett létezik másfajta megoldás is. Az is kimondottan célravezető, ha a változékony időben is kiválóan teljesítő nyári gumikat használunk. Mindjárt adunk néhány tippet ennek kapcsán.

 

Mit kell tudnia egy kiváló nyári guminak a változékony tavaszi időben?

 

A legfontosabb elvárás az, hogy a gumiabroncs a szerkezetének és összetételének köszönhetően akár nyáron a nagy melegben, akár tavasszal a hűvös, szeles, csapadékos viszonyok között is megbízhatóan teljesítsen.

 

Olyan gumiabroncs jelenthet tehát optimális választást, amely a sokoldalúságának köszönhetően megbízható teljesítményt hoz ekkora szélsőséges értékek között is. Nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen.

 

Erre érdemes tehát gondolni, miközben az Olcsobbgumi.hu webshop nyári gumijait vesszük szemügyre. Rögvest hozunk is egy konkrét példát, ami kedvező megoldást jelenthet.

 

Mutatunk egy konkrét modellt, ami tavasszal is kiválóan teljesít

 

Ugyebár fentebb is utaltunk rá, hogy olyan gumiabroncsok beszerzésére és használatára javasolt törekedni, amelyek extrém körülmények között is kiváló kapcsolatot biztosítanak az aszfalttal. 

 

Nem árt továbbá az sem, ha a gumi erős fékezésnél is nagyon rövid fékutat biztosít. Illetve ami kiemelkedően fontos, az a tavasz egyik legfélelmetesebb jelensége, a vízen felúszás. Ami azért roppant veszélyes, mert néhány másodpercre irányíthatatlanná teheti az autót.

 

Szerencsére létezik olyan autógumi, ami védelmet biztosít esős utakon is. Méghozzá 3D kialakítású barázdarendszerrel ellátva, amely praktikus módon kiszorítja maga alól a vizet, gondoskodva ezáltal a kockázatmentes vezetésről.

 

Maga a gumiabroncs megnevezése sem maradjon ki, a Continental PremiumContact 6 széria az, aminek a segítségével elérhető ez a hatás. Szerezzük be mielőbb!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!