Szeretné felvillanyozni az intim együttléteket? Beemelne a romantikába egy kis szórakozást, hogy felélesszék egymásban azokat az érzéseket, amiket kezdetben tapasztaltak? Ezeket a dolgokat néha a párok figyelmen kívül hagyják, így fontos megemlíteni a játékok szerepét, amelyek befolyással lehetnek a mindennapi életükre. Lássuk azokat a típusokat, amelyeket garantáltan élvezni és imádni fognak! 

 

Népszerű szexjátékok

 

Ahhoz, hogy rátaláljon arra az erotikus eszközre, amit Ön és párja is élvez, amely mindegyiküknek örömet okoz, kísérletezésre van szükség. Az egyik legkedveltebb Szeresdmagad.hu érdekes szexjáték a fantáziák kielégítésére szolgál. Ennek az a lényege, hogy szórakoztató és persze biztonságos formában ismerjék meg egymást, a másik legfőbb fantáziáját. Három kalapot kell választani. Az egyikbe kerüljön a szelíd, a másikba a szemtelen, a harmadikba pedig tegyék bele a legvadabb szexuális vágyaikat. 

 

 hirdetes_300x300  

Fontos, hogy ebben a játékban lehet vétójoga valakinek, hiszen húzhatnak olyat, amit a másik nem akar vagy pedig nem tud bevállalni, ez lehet például a hármas szex. Azonban ez a játék lehetőséget ad arra, hogy olyan vágyakat fedezzenek fel a másikban, amiket szívesen meg is valósítanak. A bevállalósak nyugodtan kipróbálhatják a Hancúr Párbaj erotikus felnőtt társasjátékot, ami egy igazán izgalmas, azonban vállalható feladatokat tartalmaz. A végkimenetel pedig garantáltan örömteli.

 

Nyilvános helyen való együttlét

 

Azt valószínűleg mindenki tudja, hogy rosszaságokat csinálni igazán izgalmas tud lenni, azonban a nyilvános helyen való kapcsolatteremtés nem feltétlenül a szexet jelenti. Nyugodtan kacérkodhatnak egymással a nyilvánosság szeme láttára, ezzel ugyanis egy vad este alapkövét rakhatják le. Csókolózni ugyanis szabad, hiszen ezt semmi nem tiltja meg, de markolászhatják egymás fenekét például egy nagy erdei kiránduláson is. Ez olyan érzést kelt majd Önökben, mintha teljesen pucérok lennének. Nyáron ezt a játékot pedig fokozni lehet azzal, hogy a hölgyek nem viselnek fehérneműt, hiszen ettől még az úriemberek is a falnak mennek.

 

Egész napos előjáték

 

Ennek a változatnak az a szépsége, hogy nem kell sem vadnak, sem pedig erőltetettnek lennie, mégis működőképes. Remek ötlet egész nap évődni a másikkal, legyen szó erotikus fotókról, huncut üzenetekről egyaránt, mindegyik lehet szexi és izgalmas. Amennyiben nyilvános helyen vannak, nyugodtan hajoljon oda a másikhoz, súgjon a fülébe kellemes és erotikus szavakat, hiszen ezzel szintén elősegítheti, hogy egy vad éjszakában legyen része. 

 

Nem nehéz tehát egy egész napos évődést, nyilvános csókolózást beiktatni a mindennapokba, de szóba jöhetnek a szexjátékok is. A társasok között a Szeresdmagad.hu különleges darabjai ugyanúgy helyet kaphatnak, hiszen a kínálat igazán széles. Tegye ezekkel színessé a mindennapokat! 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!