Nyitókép: Facebook

 

Szurkolói berkekben a kiélezett mérkőzések előtt bevett szokás, hogy ha csak egy mód van rá, a kemény mag is összecsap. A szurkolói kultúrában az ilyen találkozóknak is meghatározott szabályrendszere van. Általában az egyik tábor hívja ki a másikat, megállapodnak a helyszínben, pontosítják a létszámot, és kezdődhet a „mérkőzés.”

 

Ez történt tegnap késő este a Pozsonyhoz közeli Somorján is. A Fradista kemény mag Rapid szurkolókkal kiegészülve találkozóra hívták a Slovan ultráit. Akik el is fogadták a kihívást, jelezve, hogy egy órán belül a helyszínen vannak. De végül nem érkeztek meg. Megfutamodtak. A Slovan huligánjai így szégyenben maradtak, ahogy erről az alábbi képek és videó is tanúskodik.

 

 hirdetes_300x300  

 

Amint az a Fradisták beszámolójában olvasható:

 

??? A Ferencváros ( + 15 Rapid ) kedd este 9 körül rendőrök nélkül szlovákiában volt. Pozsony előtt 10 kilóméterrel hívták a slovan vezetőjét, hogy akkor menjen banda a banda ellen. A slovan visszaszólt, hogy indulnak a helyszínre, de 1 órás várakozás után a ?slovan nem jött el…?? !

 

 

Helyette inkább a biztonságot jelentő Pozsonyban korzóztak háborítatlanul…

 

 

A Slovan és a Ferencváros Bl-selejtező mérkőzésére szerda este 20.30-kor kerül sor. Az első találkozón a Slovan 2:1-re győzni tudott a Groupama Arénában. A Ferencváros azonban bízik a továbbjutásban. Hajrá Fradi!

 

Továbbjut a Ferencváros a Slovan ellen a BL-ben?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 21 olvasónak tetszik ez a cikk.