Egy gondmentes költöztetés mindenki álma, aki valaha is igénybe vesz egy ilyen szolgáltatást. Azonban ez hatványozottan igaz akkor, ha új életet kíván valaki kezdeni, legyen szó akár belföldről, akár külföldre való távozásról. Főleg, ha már így is túl sok stressz érte az életében, és részben ezért is történik a nagy váltás.

 

Egyre többen döntenek úgy manapság, hogy országhatáron kívül próbálnak szerencsét. És ilyen esetben kifejezetten fontos, hogy a megfelelő partnert válasszák ehhez a művelethez. De nézzük is meg, hogy mire van ehhez szükségünk.

 

Profi költöztetővel a gondmentes költöztetésért

 

 hirdetes_300x300  

Egy költöztetés akkor lesz problémamentes, ha azt profikra bízzuk. És ez nem túlzás. Egy hosszabb belföldi útnál is nagyon fontos például a járművek műszaki állapota, de gondoljunk bele, mennyire fontos ez egy nemzetközi szállítás esetén. Csak megbízható, rendszeresen szervizelt, karbantartott járművekkel szabad nekiindulni egy ilyen útnak. Ilyet pedig csak egy profi csapat tud bármikor biztosítani számunkra.

 

És akkor még nem is beszéltünk a szakképzett személyzetről. Ez a biztosíték arra, hogy nemcsak gondmentes, de egyben gyors is lesz az egész folyamat. Az olyan profi cégek, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, képesek állandó brigáddal dolgozni, akik így nemcsak megkapják a megfelelő betanítást, de kellően rutinosak is. Ez pedig hatalmas előny mind biztonsági szempontból, mind a költöztetés gyorsaságát tekintve.

 

Figyelnek a vagyontárgyainkra

 

Egy profi költöztető cég minden alkalmazottja azon lesz, hogy segítse a gondtalan szállítást. Ők nemcsak fel tudnak emelni egy szekrényt, hanem tudják azt is, hogy hogyan tegyék ezt a legkisebb erőfeszítés árán, és hogy biztos ne sérüljön egyetlen sarka vagy éle sem.

 

Rutinjuknak köszönhetően könnyen és gyorsan felmérik a vagyontárgyakat, és fejben már meg is tervezik, hogy mit mi után érdemes bepakolni a teherautóba. Ugyanis ez sem mindegy, mert itt is arra kell törekedniük, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyenek a tárgyaink. És persze előre gondolnak a rögzítési pontokra, valamint az egyes bútorok közé kerülő vastag pokrócokra is. Ez mind-mind óriási segítség lesz ahhoz, hogy épségben megérkezzen minden a célállomásra.

 

Még az előkészületekbe is besegítenek, ha kérjük

 

Ha nincs időnk, energiánk vagy éppen kedvünk ahhoz, hogy bepakoljuk az egész lakásunkat dobozokba, akkor az olyan cégeknél, mint a már említett Servitius és Partnerei költöztetés, van lehetőségünk plusz szolgáltatást is kérni. Ilyen például az is, ha kérjük, ők végezzék el a csomagolást helyettünk.

 

Nagyon hasznos lehet ez a szolgáltatás az időseknek, a betegeknek, az egyedülállóknak vagy a mozgásukban korlátozottaknak is. Sőt, nekik még az is óriási segítség lehet, ha a csillár fel- és leszerelését vagy épp a mosogatógép ki- és beszerelését is kiszervezik a költöztető cégnek. Igen, még akár erre is van lehetőség egy-egy profi szolgáltatónál. Ezt az igényt érdemes mindenképp előre jelezni.

 

Mint látható, akár tényleg semmi dolgunk sem lesz a költözéssel. Nem rossz, igaz?

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!